Installatie vloerverwarming

Comfortabele warmte en ruimtewinst zijn de grote voordelen van vloerverwarming. Voor de vakkundige installatie van een compleet vloerverwarmingssysteem kunt u bij Barry van Dam verwarming | sanitair | onderhoud terecht. Daarbij gebruiken wij hoogwaardige materialen en verzorgen aansluiting op uw CV ketel.
 
Check Barry van Dam Installatie in alle vloeren mogelijk
 
Vloerverwarming is overal mogelijk. Bij een bestaande vloer, frezen we sleuven voor de buizen. Maar wij kunnen het verwarmingssysteem ook verwerken in een vloer die nog gestort moet worden.

Voordelen vloerverwarming

Warmte van radiatoren, haarden en convectoren stijgt eerst op. Daarna ‘vult’ deze warmte de ruimte van boven naar beneden. De temperatuur aan de grond blijft zo te laag. Met vloerverwarming werkt dat precies omgekeerd. Die verwarmt eerst de grond en stijgt daarna op. Op zithoogte heb je zo snel een prettige warmte.
 
Vloerverwarming heeft nog meer voordelen. Het zorgt voor gelijkmatige verdeling van warmte door de ruimte heen. De lucht in de ruimte circuleert minder en dat beperkt het dwarrelen van stof. Van een lucht drogend effect , zoals bij hete radiatoren, is bij vloerverwarming nauwelijks sprake.
 
Bovendien heeft u in principe geen radiatoren nodig. De vloerverwarming wordt als hoofdverwarming gebruikt.
 
Om een goede keuze te maken nemen wij de tijd voor u en komen wij vrijblijvend langs om uw wensen en woonsituatie te bepalen.
 
Wilt u een offerte op maat? Vul dan ons offerte formulier in of bel Barry van Dam verwarming | sanitair | onderhoud op +31 (0)6-46 05 19 56
 
Klik hier voor het offerte formulier