Renovatie badkamer/toilet

De badkamer, toilet of keuken nemen in ons huis een steeds belangrijkere plaats in. Was het vroeger puur functioneel, tegenwoordig stelt u hoge eisen aan looks, luxe en comfort.
 
Barry van Dam verwarming | sanitair | onderhoud is gespecialiseerd in het installeren en monteren van sanitair en toebehoren. Variërend van het aanleggen of verplaatsen leidingen, de montage, tegelwerk, tot een volledig afgewerkte ruimte.
 
Het verbouwen of renoveren van een ruimte met sanitaire voorzieningen zoals badkamer, toilet of keuken is ingrijpend. Wij renoveren volgens een overzichtelijk stappenplan.
 
1. Inventarisatie en offerte
In deze fase inventariseren wij uw wensen, de mogelijkheid uw wens te realiseren en de kosten. Deze fase is ingrijpend aangezien u al een keuze maakt over de opstelling en materialen. Na het ondertekenen van de offerte worden materialen besteld en de werkzaamheden ingepland
 
2. Slopen en voorbereidend leidingwerk
Het oude eruit en het voorbereiden van de ruimte voor de complete montage. Denk aan het aanleggen verplaatsen van leidingen of elektra. Het verplaatsen van muren of het verlagen van plafonds.
 
3. Montage en afwerking
Vervolgens monteren wij alle materialen inclusief accessoires volgens de afgesproken opstelling. Wij verzorgen tegelwerk (vloer en wandtegels) voegwerk, stuc- of schilderwerk en elektra.
 
4. Oplevering
Na oplevering is de ruimte schoon en klaar om in gebruik genomen te worden.
 
Wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.
 
Neem voor advies of een oriënterend gesprek contact op met Barry van Dam verwarming | sanitair | onderhoud op +31 (0)6-46 05 19 56 of stuur een email info@barryvandam.nl